Днес е забележимо тих ден в астрологично отношение, въпреки че

...
 
Днес е забележимо тих ден в астрологично отношение, въпреки че
Коментари Харесай

3 зодии, които ще имат страхотен ден на 16 март 2022 г  

 

Днес е видимо спокоен ден в астрологично отношение, макар че към момента виждаме Марс и Венера да танцуват през Водолей дружно.

Може да се почувствате напрегнати, когато изживеете тези тихи дни, изключително след всичко, което сте претърпели неотдавна. Все отново те се случват, с цел да можете да обработите и почувствате всичко, което се е случило.

 

Ако животът продължава да се движи бързо от едно нещо към друго, това не би ви дало време да преминете през уроците и по-късно да измененията посоката.

 

Днес е паузата, която идва тъкмо преди Пълнолунието в Дева единствено след няколко дни.

 

Въпреки че Девата е известна със своето обмисляне и мислене, насочено към детайлите, тя също е знак за излекуване и ново начало. Сатурн се сгушва с Луната в ранните утринни часове, като ви кара да се изправите пред възприятията си, по един или различен метод, само че това е единственият метод, с цел да бъдете почтени за това, през което преминавате.

Лесно е да останеш отворен и да не мислиш, а да чувстваш, в действителност да се отвориш и да усетиш, че всичко е такова, каквото би трябвало да бъде. Защото в случай че животът не върви по проект, това е единствено тъй като сте предопределени за доста повече.

 

 Ето кои са  3-те зодии, които ще имат страховит ден на 16 март 2022 година

 

1. Риби

(19 февруари – 20 март)

 

Днес Луната осветява връзките в живота ви, изключително тези, в които сте се чувствали напрегнати, откогато Венера в Козирог раздруса нещата със своите смешки. Луната в Дева носи лечебна сила във вашите взаимоотношения, само че също по този начин носи желанието да започнете да вършиме проекти за идващото равнище или стъпка.

 

Независимо дали сте необвързани или не, тази Луна ще ви накара да мислите дълготрайно и ще ви вдъхне настройка за напредък.

 

Колкото повече убеденост сте придобили в себе си, толкоз повече самооценката се е нараснала, което значи, че към този момент сте по-добре готови да кажете истината си и да оставите маските да паднат. Понякога урокът е, че е по-добре да се храниш самичък, в сравнение с маса, където се чувстваш самичък.

 

2. Овен

(21 март – 19 април)

 

Има толкоз доста неща, които занапред стартират за вас сега, изключително откакто наближава сезона на рождената ви дата и времето от годината, когато сте по-склонни да погледнете деликатно живота си и да извършите нужните промени, с цел да си осигурите повече благополучие.

 

За вас сега в настояща тематиката дали вашата среда към момента е в сходство с това кой сте след целия напредък, през който сте минали.Независимо дали това е съответно място, където живеете, кариера или даже сантиментална връзка, когато сте израснали в една област, това постоянно значи, че и други области от живота ви би трябвало да преминат на последващо равнище.

 

Днешната сила ще ви покаже, че колкото и да не желаете да оставите някои елементи от живота си зад тила си, това не значи, че можете да останете на същото място. И това е ок.

 

Приемете истината си такава, каквато идва, и възприятията, които изпитвате. Има разлика сред това да бъдеш емоционален и просто да приемеш действителността си.

 

3. Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

 

Време е да се отървете от това разбиране, че по някакъв метод заслужавате да бъдете нещастни. Вашият логичен разум може да каже друго, само че вижте живота си и това, което вършиме всеки ден. Ако по-голямата част от него не ви изпълва с наслада, обич, приемане и неспокойствие, тогава това рефлектира върху вас и това, което сте избрали да приемете за себе си. Това не е методът да живееш, да се лекуваш или да бъдеш благополучен. Благословия е, когато избрани хора изоставен живота ви, даже в случай че се чувствате другояче, тъй като постоянно в никакъв случай не знаете дали някой е бил помощ или спънка, до момента в който най-сетне не освободите място да пристигна новото.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР